top of page
404170718_726910152296081_9122180097050989361_n.jpg

Yoga forløb

Yogaforløb i Bevæg&Sans

Udover mine faste yogahold fredag, tilbyder jeg spændende fordybelsesforløb. Her er både krop og indre fordybelse i fokus.

Nedenfor kan du læse mere om mine nuværende forløb.

 

Derudover tilbyder jeg faste morgenhold, 1:1 forløb, virksomhedsforløb, retreats og enkeltstående events.

 

Forløb i 2024

Copy of Yoga og kvindecirkel.png

YOGAFORLØB: BEVÆG OG FORDYB

Hver anden torsdag: 7 marts, 21 marts, 4 april, 18 april, 2 maj kl. 17.00-20.30 (pause inkluderet med lidt let til ganen).
Pris 1500 kr. der kan betales i to rater.

Hvor: Nørrevangsvej 2E, 8450 Hammel.

Alle kan være med - ny som øvet i yoga.

Bevæg og Fordyb, er et dybdegående forløb med fokus på både krop og sind. Vi skal fordybe os i  yogaøvelser, meditation, refleksionsøvelser og skabe en nærende praksis for egenomsorg.

 

På forløbet vil vi arbejde med at skabe et selvkærligt og stærkt, indre og ydre fundament. Du får mulighed for at udforske, hvad der fylder i dit sinds tankelandskab og hvordan det påvirker din krop og følelsesmæssige reaktioner. Lær at forstå, hvordan din indre sabotør kan påvirke din indre dialog, din selvaccept og endda dræne din energi og handlekraft.

Når vi arbejder med både krop og sind, får vi mulighed for at udforske, forstå, og om nødvendigt, ændre de reaktionsmønstre der kan dræne vores energi. Med øget bevidsthed kan vi bedre tage poweren hjem i og selv og lære at frigøre os fra begrænsende overbevisninger,  tvivl og selvbebrejdelse.

 

Krop og sind er så tæt forbundne og yoga er en bevægelsesform, hvor vi både arbejder med at foløse dybe spændinger samt opbygge styrke og stabilitet.

Vi vil derudover have fokus på vejrtrækningen, som er et kraftfuldt redskab til at regulere nervesystemet. Med andre ord kan vejrtrækningen især hjælpe os i stressede situationer og hjælpe til at få ro på tankemylder og skabe generel velvære.
 

HVER GANG FÅR DU:

 • Yoga, guidet afspænding og guidning i myo fascia release øvelser
   

 • Forståelse og fordybelse i aftenens tema med let teori, refleksionsøvelser, meditation og vejtrækning.
   

 • Du vil desuden få en samlet manual med øvelser, viden og inspiration ved forløbets start


Min intention er at skabe et rum hvor du kan udforske yoga, opleve at lande i mere nærvær og vække en nysgerrighed på dig selv og hvor du står i dit liv lige nu.

De fem fordybelsestemaer vi kommer til at udfolde og arbejde med efter vores yogasekvens er:

 • Bevidsthed på dit indre landskab: krop, følelse, tanke

 • Stå stærkt i dig selv: grænser, behov og egenomsorg

 • Bevægelse og flow: tillid, intuition og bekymringstanker

 • Din indre energi og gnist: hvad lyser dig op
   

 • Autenticitet og mod: at træde ud af komfort for at blive grebet igen

Vi arbejder åbent og nysgerrigt med fordybelsestemaerne, uden at skulle finde frem til noget bestemt. Med bevidsthed kan vi skabe et mere selvaccepterende og selvkærligt indre tankelandskab. Det ekstra lag af fordybelse og de øvelser vi laver udover yoagaen, inviterer til at du kan tage din power hjem og stå stærkere i dig selv - selv når situationer kan virke overvældende.

UDOVER YOGA INTEGRERES:

• EFT/tapping (emotionel freedom technique)

• Meditation

• Konkrete refleksionsøvelser

.... og meget mere.

 

Det et forløb alle kan være med i, uanset om man har prøvet yoga før. Forløbet er desuden helt nede på jorden og herligt uhøjtideligt.  For mig er det vigtigt at skabe en ramme hvor der er plads til grin og humor samt den nødvendige dybde og nærvær.

 

Du vil blive mødt lige hvor du er med åbenhed og støtte. Sammen skabes et trygt rum hvor vi kan lægge fordomme og samfundsjantelov til side og mødes med åbne sind, klar til at  lade det der opstår udfolde sig.

𝐏𝐫𝐚𝐤𝐭𝐢𝐬𝐤:

5 torsdage (hver anden uge) hvor vi mødes kl. 17-20.30. Der vil være pause undervejs og lette snacks, te/kaffe og andet. Samlet 17 timers undervisning over 5 gange i yoga og indre selvudvikling.

Datoer: 7 marts, 21 marts, 4 april, 18 april, 2 maj

Tilmelding: mail til info@bevaegogsans.dk eller sms til 28444357

 Måske du gerne vil opleve yogaens gavnlige effekter og samtidig er nysgerrig på at opleve de dybere lag af hvad en yogapraksis kan give dig. Med forløbet får du mulighed for ar starte året med et godt fundament for indre power, nærvær og ro.

Har du ikke prøvet at gå til yoga eller et forløb hos mig før, kan du læse mere om min baggrund lige her.
 

Tilmeld dig her

Tak for din besked

Tlf. 28444357

 • Facebook
 • LinkedIn
 • Instagram
patrick-langwallner-3pR7d-tIRx8-unsplash.jpg
bottom of page