top of page

Handelsbetingelser for køb af varer og tjenesteydelser hos Bevæg & Sans

Holdtræning, trivselsforløb, 1:1 coaching, arrangementer, online kurser og -abonnementer, samt øvrige tjenesteydelser udbydes af:

 

Bevæg & Sans ApS
Søndre Ringgade 2C, 1tv.

8000 Aarhus C.
CVR: 41162015

Kontakt

info@bevaegogsans.dk
Tlf: 28 44 43 57

Priser

Priser på mine online produkter, konsulentydelser samt kurser er inklusiv moms. Mine andre ydelser indgår som lønsumspligtige jvf. bestemmelser fra SKAT.
Hjemmesiden bruger følgende valutaer til prissætning:
Denmark – Kroner (DKK)

Rettigheder

Når du tilmelder dig fysiske eller online, forløb, kurser og retreast hos Bevæg og Sans, opnår du retten til at anvende onlineuniversets forum, samt hente indhold og anvende rabatkoder til eget brug.

Det er ikke tilladt at sælge, videresende eller kopiere indholdet, forære det væk eller på anden måde videregive indhold fra Bevæg&Sans' lukkede forum.

Betaling

Du kan betale med Mobilepay eller bankoverførsel.

Levering af digitale produkter

Digitale produkter (eller link til download) bliver leveret via e-mail. Levering sker i løbet af få minutter. Skulle der være problemer med at modtage e-mailen, kan du skrive på info@bevaegogsans.dk.

Fortrydelsesret for fysiske og digitale produkter

Der er ikke returret på digitale produkter, idet du modtager adgangen straks efter dit køb. Du kan dog melde dig fra som månedsmedlem, når end du ønsker, dog inden  udgangen af igangværende måned. Ved aflyste klasser i forbindelse med fysiske holdsæsoner, har Bevæg & Sans ApS ret til at enten at udskyde afregningen af manglende klasser til en ny sæson, eller på anden vis råde over indestående beløb medmindre du henvender dig direkte. Du kan til hver en tid direkte henvende dig med ønske om afregning, såfremt du har noget til gode.

Abonnementer

Et abonnement Hos Bevæg&Sans online gælder en måned ad gangen. Prisen oplyses på hjemmesiden.

Har du tilmeldt dig onlineplatformen, opkræves betaling løbende, og der fremsendes kvittering ved hvert træk.

Opsigelse af abonnement

Du kan opsige dit abonnement på Bevæg&Sans online, når du vil.

Det gør ved at klikke på linket nederst i din e-mail vedr. køb af adgang.

Efter din opsigelse har du adgang i den periode, du har betalt for, hvorefter din adgang lukker.

Ansvar i forbindelse med Bevæg & Sans Online

Bevæg & Sans ApS kan ikke garantere, at webstedet til enhver tid er fejlfrit og i fuld funktion. Bevæg & Sans ApS kan som følge heraf ikke holdes ansvarlig for manglende stabilitet eller problemer med internetforbindelse mv.


Ansvar i forbindelse med aktiviteter i Bevæg & Sans generelt

Du er som medlem, bruger af ydelser ved Bevæg & Sans, selv ansvarlig for at være i en helbredstilstand der tillader deltagelse i aktiviteter hos Bevæg og Sans.

På intet tidspunkt kan Bevæg & Sans ApS drages til ansvar for brugerens helbred, skader eller skavanker i forbindelse med eller som følge af Bevæg & Sans’ sortiment af bevægelsesundervisning. Dette gælder også anvendelse af onlineundervisning. Al deltagelse sker dermed på eget ansvar.

Det er medlemmet, brugers eget ansvar at informere om kropslige forudsætninger såsom bl.a. graviditet, hypermobolitet, psykiske forhold, sygdom, lidelser eller lignende, der kan have relevans ift. bevægelsesundervisning, workshop mv.

Værdigenstande og medbragte ting

Det er på eget ansvar at passe på egne sager, værdigenstande og lignende i Bevæg & Sans.

Copyright
Bevæg & Sans har copyright på alle produkter på Bevaegogsans.dk. Det gælder således navn, tekster, varemærker, logo, billeder, grafik, video, og lign.

Arrangementer, kurser, foredrag og workshops

Din tilmelding til arrangementer, kurser og workshops er gyldig, når du har betalt for deltagelse. Det sker automatisk ved din tilmelding.

Når du tilmelder dig arrangementer, kurser, foredrag og workshops hos Bevæg&sans, kan du fortryde din deltagelse frem til 10 dage før arrangementet afholdes.

Fortryder du din deltagelse, refunderer vi naturligvis din billetpris, dog fraregnet et administrationsgebyr på 10 % af den fulde pris.

Du kan ikke afmelde dig et arrangement, kursus, foredrag eller en workshop, når der er under 10 dage til afholdelsen (hvis flere dage, første dag).

Du kan dog forære din plads til en anden end dig selv, idet beløbet er betalt. Når der er 14 dage eller under til arrangementets start, kan du ikke længere få pengene retur. Betalingen refunderes ikke, selv om du er forhindret i fysisk fremmøde.

Aflysning eller ændringer

Arrangementer, kurser, foredrag og workshops hos Bevæg&Sans afholdes på de oplyste tidspunkter. I tilfælde af ændringer vil du blive orienteret mindst 24 timer forud. Hvis vi er nødt til at aflyse, tilbagebetaler vi naturligvis det fulde beløb.

Reklamationsret for ydelser

Hvis du er utilfreds med tjenesteydelser købt hos Bevæg&Sans, skal du kontakte info@bevaegogsans.dk.

Som udgangspunkt har du ikke 2 års reklamationsret for tjenesteydelser. Derfor bedes du med det samme kontakte os, hvis du oplever problemer. Du har ret til at få udbedret eventuelle mangler ved tjenesteydelsen, som kan tillægges ydelsens beskaffenhed, med mindre der er tale om egne omstændigheder, eller andre ydre omstændigheder, som vi efter dansk ret ikke kan blive gjort ansvarlige for.

Klageadgang

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til info@bevaegogsans.dk. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til Forbrugerklagenævnet, såfremt betingelserne herfor er opfyldt.

Forbrugerklagenævnet
Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen
Carl Jacobsens Vej 35
2500 Valby
Tlf. 41 71 50 00
e-mail: kfst@kfst.dk

hjemmeside: forbrug.dk

Privatlivspolitik og databeskyttelse

Bevæg & Sans ApS benytter en sikker betalingsserver, der krypterer alle oplysninger med SSL protokol hvilket betyder din data er sikker og ikke kan læses af andre udefrakommende.

Vi videresælger ikke personlige oplysninger og videregiver ikke dine personlige oplysninger til andre, de er kun registreret i vores kundekartotek. Du kan til enhver tid få slettet dine oplysninger.

For at du kan indgå aftale med Bevæg&Sans ApS, har vi brug for følgende oplysninger:
. Navn
. Adresse
. Telefonnummer
. E-mail adresse

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen eller tjenesteydelsen til dig.

Personoplysningerne registreres hos Bevæg & Sans ApS og opbevares i op til tre år, hvorefter oplysningerne slettes.

Når der indsamles personoplysninger via vores hjemmeside, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.

Læs mere under privatlivspolitik

bottom of page