top of page
cecilie....jpg

Lidt om mig

Mit navn er Cecilie Elvirah Lassen og jeg er kvinden bag Bevæg&Sans. Privat er jeg bosat i Århus med min kæreste og søn på seks år. Min drivkraft er kærligheden til at formidle og undervise i et af livets helt grundlæggende temaer - evnen til at stå stærkt i sig selv og møde livets udfordringer fra et fundament af selvværd og selvaccept.

Jeg beskæftiger mig kort sagt med netop at skabe bedre forudsætninger for trivsel i dit private liv, samt i den større samfundsmæssige ramme. Med mine forløb ønsker jeg at guide og støtte dig i din egen personlige udvikling og transformation. Jeg arbejder ud fra et fundament der har blik for krop og sind i sammenhæng med hinanden - da vi er mere end blot et hoved med en masse tanker og vanemønstre. Min erfaring er, at når vi arbejder med alle aspekter og mærker forbundetheden af krop og sind, kan vi virkelig begynde at rykke os. Herfra kan vi også begynde at se nye muligheder i den større  samfundsmæssige ramme vi hele tiden indgår i. 

 

Jeg udbyder trivselsforløb målrettet unge med afsæt i min uddannelse som ungementor og yogalærer. Yoga er en stor del af mit arbejde og netop undervisning udbyder jeg også som 1:1 yogaforløb, virksomhedsforløb, retreats og periodevis holdundervisning udvalgte steder i Århus C eller Hammel. Yoga indgår også på alle mine ungeforløb for at hjælpe de unge med at opleve sig selv som forbundet både i krop og sind.

Derudover arbejder jeg som trivselskonsulent i projektsamarbejder med kommuner, foreninger og private virksomheder. Her trækker jeg på min baggrund inden for filosofi og sociologi og foretager undersøgelser, evalueringer og analyser på projekter omhandlende trivselsproblematikker i et større perspektiv.

 

 

Min baggrund

Jeg har en bred erfaring inden for undervisning og behandling, og har de sidste 9 år undervist yoga og kurser inden for personlig udvikling. Mit eget møde med yoga for 12 år siden åbnede en hel ny verden for mig, både kropsligt og mentalt, og jeg elsker at se hvordan den bevægelsesform kan komme så mange til gavn. Bevægelse er en stor del af min hverdag, både den meget fysisk aktive, men også den blide og afspændende. Jeg bruger ofte en kombination af begge, da den balance har en positiv effekt på min måde at møde udfordringer på.

Jeg har en bred vifte af yogauddannelser bag mig: Herunder en 200 og 300 timers basis uddannelse i Hatha yoga fra Ayur-Eco yoga i Indien, efteruddannelse i yin yoga, restorativ yoga, efterfødsel- og graviditet samt en uddannelse i børneyoga og mindfulness.

 

Derudover er jeg uddannet som ungecoach ved 'Hverdagens Helte' og er ved at færdiggøre min BA i filosofi med tilvalg i sociologi på en udvidet iværksætterramme. Det har gjort det muligt at drive min virksomhed ved siden af.

Derudover har jeg tidligere studeret Psykomotorik og afspænding i tre år, studeret kraino sakral terapi hos Trine Rosenberg samt arbejdet med reiki healing i 8 år. Selvom mit primære erhverv er som underviser og konsulent, har de ovenstående uddannelser givet mig en masse erfaring i mit møde med dem omkring mig. Det smitter af på min undervisningsstil, og min profil som samarbejdspartner, hvor jeg prioriterer nærvær og humor i samspil med stor faglig dygtighed.

 

bottom of page