top of page
Skærmbillede 2022-10-30 kl. 23.56.01.png

Projektsamarbejde

Med min baggrund kombinerer jeg  praktisk erfaring med mentoring og yogaterapi  med min akademiske baggrund inden for filosofi og sociologi. Jeg har 9 års erfaring som underviser og formidler, både af bevægelseshold som yoga samt undervisning inden for det sundhedspædagogiske område. Udover at kunne varetage undervisning og formidling på dit projekt, tilbyder jeg med mit faglige fundament inden for filosofi og sociologi også at foretage undersøgelser, evalueringer og analyser af trivselsproblematikker på det sundhedspædagogiske område.

 

 

Jeg tilbyder

Som trivselskonsulent  arbejder jeg på projekter enten for private virksomheder, foreninger/NGO'er eller i kommuner.  Kontakt mig for samarbejde hvis du mangler en trivselskonsulent til dit projekt. Du kan læse mere om dine muligheder nedenfor

Skærmbillede 2022-10-30 kl. 14.33.25.png
Image by Firmbee.com

Samarbejde med kommune,
foreninger eller NGO'er

Kooperativt samarbejde med
private virksomheder

Som trivselskonsulent tilbyder jeg min ekspertise på projekter udbudt i kommunalt regi, eller for foreninger samt NGO'er.  Du vil opleve en sparringspartner og konsulent der har en mangeårig praktisk erfaring med undervisning og formidling inden for mental og kropslig trivsel, samt en faglig fundering inden for filosofi og sociologi. Jeg er stærk inden for kvalitativ dataindsamling og analyse, der kan bruges til at udpege tendenser inden for trivselsområdet og hjælpe til at skabe nye løsninger.

Som samarbejdspartner på jeres projekt kan jeg ansættes til at foretage undersøgelser, analyser  samt evalueringer - eller som underviser inden for sundhedspædagogiske emneområder. Jeg underviser også forløb med bevægelsesundervisning eller andet inden for det gældende område i har behov for.

Jeg er vant til at arbejde og indgå i samarbejde med andre private virksomheder, hvor vi udvikler nye projekter og løsninger inden for trivselsområdet. Her indgår jeg primært samarbejde med virksomheder der selv arbejder med målgruppen 'unge' og 'unge voksne' og inden for det sundhedspædagogiske felt.

 

Kontakt mig endelig hvis din virksomhed ønsker at drøfte samarbejde i et projekt, eller hvis i har brug for en ekstern konsulent til udarbejdelse af jeres projektdesign. Jeg har gennem min efaring med projektudvikling blik for tilrettelæggelse af projektets faser, budgettering og planlægning af fundraising.

Kontakt mig her

Din besked er blevet afsendt.

bottom of page