top of page
els-igols-shoot-fotoskolorna20220324_Els_Igols0607.jpg

RETREATS

Her kan du få et overblik over kommende retreats hos Bevæg&Sans

              Yogaretreat i Spanien på Mas els Igols d. 19. okt - 23. okt.  2024. Læs mere her

                   Yoga og Velvære retreat på Naturhotellet, Djursland  d. 13. juni - 15. juni 2025. Læs mere her     

Imagef.png

At tilmelde sig  et retreat er en nærende invitation til at trække stikket og skabe plads til mere fordybelse. Det er en invitation til at skabe en stille stund og stoppe op  for at mærke hvor du står i dit liv lige nu. En mærken efter der har afsæt i både krop og sind. Mine retreats har forskellige tema og foregår enten i Danmark eller udlandet. Fælles for mine retreats er, at de altid  tager udgangspunkt i netop at skabe ro, en nærende ramme og invitere til en refleksion du kan tage med videre.

Se hvad tidligere deltagere siger nedenfor

Anbefalinger

Josephine Bülow
Cecilie er en meget kompetent, empatisk, omsorgsfuld og erfaren underviser. Jeg deltog på Yoga-retreatet på naturskønne Strandgården på Helgenæs Lørdag d. 13 til søndag d. 14 januar. Det var et vel-planlagt og -udført forløb, hvor balancen mellem yoga, naturvandringer og selvudvikling var helt perfekt. Jeg oplevede at komme ned i gear, og at der var rum til både samvær og alene-tid. Programmet var helt tilpas - hverken for mange eller for få aktiviteter.

Vi fik en introduktion til, hvordan vi kan arbejde med vores skyggesider. Vi fik undervisning i, hvad skyggearbejde er, og lavede ligeledes øvelser for at kunne prøve af i praksis, hvordan man kan arbejde med disse. Det var virkeligt lærerigt og brugbart. Lokationen og huset vi boede i under opholdet - var samtidig enorm rar og bidrog til, at mit nervesystem faldt helt ned efter en travl uge med familie- og arbejdsliv. Jeg anbefaler alle at give sig selv den forkælelse at deltage i et af Cecilies retreats. Jeg håber selv at deltage igen. Det er en gave, som bliver ved med at give.

 

Tove Stræde
Yoga retreatet var en dejlig og givende oplevelse. Omgivelserne var perfekte. Dejligt at man boede i mindre grupper.  Forplejningen var helt i top. Der var afveksling i udfordringerne både fysisk og mentalt. Dejlig yoga. Samværet med de andre deltagere var præget af en hyggelig og anerkendende omgangstone, med både plads til både latter og alvor. Tak for et dejligt retreat!

Laila Pedersen
Tusind tak for et fantastisk retreat! Det var første gang jeg prøvede at være med på et yogaretreat og Cecilies varme udstråling  og gode undervisning var med til at skabe en dejlig weekend. Rigtig  god yoga!

Siggie Würtz
I 2024 havde jeg fornøjelsen af at starte året med et nytårsretreat ved Bevæg & Sans/ v. Cecilie. Det var en skøn måde at starte året på med skyggearbejde og yoga. Cecilie er meget nærværende og blid i hendes måde at undervise yoga på. Derudover havde hun fundet et sted med en helt fantastisk natur og sørget for meget lækker mad og snacks. Tak for en dejlig weekend Cecilie

Kontakt mig her

Thank You!

Tlf. 28444357

  • Facebook
  • LinkedIn
  • Instagram
patrick-langwallner-3pR7d-tIRx8-unsplash.jpg
bottom of page