top of page
Woman rolling her mat after a yoga class.jpg
Bevæg og Sans_edited.jpg

Jeg udbyder forskellige muligheder for at gå til yoga primært i Hammel og Århus. Hver fredag har jeg to faste yogahold i Hammel, og ellers kan du være med på hyggelige yogaevents, 1:1 yogaforløb eller retreats. Jeg tilbyder også spændende muligheder for virksomheder - enten team-building events eller faste yogaforløb.

Nedenfor kan du læse mere om mine morgenhold, 1:1 forløb, virksomhedsforløb samt events og retreats.

 

Bevæg og Sans_edited_edited.png

Yoga i Bevæg og Sans

Yogakalender i 2023

Yogahold fredag morgen

Fra d. 24 februar 2023 udbyder jeg to morgenhold i Hammel hos RandklitCare og Jumping på Norgesvej 5.

Morgenyoga kl. kl. 8-9 

Start din morgen med dejlige yogastræk, der har fokus på at vække og smidiggøre kroppen. Den første del af klassen har vi fokus på at  skabe god bevægelighed og styrke med aktive hatha yogastræk, hvorefter vi går ned i tempo og bruger tid i lange afspændende yin yogastræk. Vi runder af med boldmassage og en guidet afspænding. Det er en hyggelig og energigivende måde at starte dagen på, inden arbejde eller andet begynder.

 

 

 

 


 

Yogaevents 2023

I løbet af 2023 vil der være 5  hyggelige yogaevents der vil foregå i Hammel kulturhus Inside.

Lørdag d. 4 marts kl. 11-12.30: Energigivende yoga

Lørdag d. 1 april kl. 11-12.30: Blid yoga og meditation

Lørdag d. 10 juni kl. 11-12.30: Energigivende yoga

Lørdag d. 2 september kl. 11-12.30: Blid yoga og meditation.

Lørdag d. 14 oktober kl. 11-12.30. Energigivende yoga

 

 

 

 

Hatha/yin yoga kl. 9.20-10.50.

På Hatha/yin holdet arbejder vi hele kroppen godt igennem. Den første time går vi i dybden med aktive hathastræk og fokuserer på god styrke og stabilitet i muskler og led. Vi veksler mellem at holde strækkene i længere tid og skabe god bevægelighed med mere dynamiske yogasekvenser. Til slut går  vi helt ned i tempo og bruger tid i lange afspændende yinyogastræk og runder af med boldmassage og guidet afspænding.

 

 


 

1:1 yogaforløb

Med et privat yogaforløb får du muligheden for at øve og bruge alt det bedste ved yogaens fysiske øvelser.  Her kan du træne dit specifikke behov lige når du har tid. Det kan være du har et behov for genoptræning efter en skade eller ønsker en intensivt forløb med yoga som puls og fysisk træning. Andre har valgt 1:1 sessioner som et afstressende forløb til at komme sig ovenpå en stresssygemelding, da det foregår i egne rolige rammer derhjemme.

 

Du får 1:1 opmærksomhed, skræddersyet guidning, og kan ved hjælp af min manuelle korrektion, nå dybere i din træning. Yoga giver dig en unik kombination af at bygge styrke, balance, smidighed og afspændning, hvortil øvelserne kan understøttes af boldmassage (for at løsne dybe spændinger i dine muskler og bindevæv).

 

Priser på 1:1 forløb

Jeg tilbyder forløb på enten 4 gange, 12 gange eller 24 gange. Der er ved private forløb bedre mulighed for fleksibilitet, da tidspunktet kan aftales fra uge til uge. Har du købt et forløb er det gyldigt i 7 måneder. Hver session varer 75 min. med i prisen medfølger skræddersyet yogamanual med øvelser.

 

Priser:

4 gange - 2.800 kr.

12 gange - 8.200 (mængderabat)

24 gange - 16.500 (mængderabat)

Skærmbillede 2022-10-05 kl. 20.16.02.png

Virksomhedsforløb

Med et yogaforløb i din virksomhed kan yogaens mange gavnlige egenskaber hjælpe til at øge dine ansattes trivsel. Yogaens fysiske stræk forebygger og korrigerer uhensigtsmæssige arbejdsstillinger og kan være med til at virke energigivende. Med en kombination af både fysiske øvelser tilpasset kontormiljøet (enten i kantine eller direkte ved skriveborde) samt simple mindfulnessøvelser, kan et yogaforløb bidrage til mere ro, øget koncentration og velvære for dig selv og dine ansatte. Yogaklassen varer en time og kan tilrettelægges efter jeres behov.

 

Priserne er for op til 20 deltagere. Prisen er 250 kr. pr. ekstra deltager

 

Priser:

1 gang - 2500 kr.

4 gange - 9000 kr. (Mængderabat)

12 gange - 28.000 (mængderabat)

*Priser på virksomhedsforløb er inklusiv moms

* Kørselstillæg på 185 kr. på lokationer 25 km uden for Århus og resten af Jylland. 275 kr. på lokationer på Fyn og 300 kr. på lokationer på Sjælland.

Skærmbillede 2022-10-05 kl. 20.39.55.png
Office staff hold gymnastic mats. They work in a business office. They are preparing to re
Relax at work concept. Yoga mat in an office desk.jpg

Hvis i som virksomhed er mere interesseret i et hyggeligt fredagsbarsevent eller teambuilding, tilbyder jeg mit populære Gin og Tonic yogaevent. Her er yogaklassen tilrettelagt i et begyndervenligt tempo hvor vi undervejs skåler og smager på den lækre gin og tonic. Med i prisen medfølger 2 drinks til i alt 15 personer. Der kan tilkøbes flere flasker. Eventet varer 1,5 time og jeg kommer en halv time før og gør klar.

 

Priser:

 1 gang - 4500 (pris inklusiv 2 flasker gin og tilhørende tonic)

* Prisen for både ekstra flaske gin og tonic er 375 kr.

*Kørselstillæg på 185 kr. på lokationer 25 km uden for Århus og resten af Jylland. 275 kr. på lokationer på Fyn og 300 kr. på lokationer på Sjælland.

 

Image by Devin Berko

Firmaevents: Gin & Tonic yoga

Image by Dylan Gillis
bottom of page