Efterfødselsyoga

Til efterfødselsyoga træner vi blidt kroppen op igen efter graviditet og fødsel.

 

Vi har fokus på at styrke kernemuskulatur, herunder bækkenbund mave og lænd. Derudover bliver der gode og dybe stræk for trætte ammeskuldre og hele kroppen.

Udover de styrkende øvelser, bliver du til slut guidet ind i mere afspændende og restorative (genopbyggende) yogastræk. Her er fokus at give ro til nervesystemet, der kan være helt oppe at køre pga. af manglende søvn og alt hvad en lille ny indebærer.

 

Jeg er uddannet i gravid- og efterfødselsyoga og har stor erfaring med at guide dig sikkert gennem strækkene. Både så du undgår skader og at træne delte mavemuskler på en uhensigtmæssig måde.

Udover yoga for mor, kombineres efterfødselsforløbet med kursus i babymassage, akupressur/zoneterapi til at afhjælpe diverse gener du kan opleve hos baby. Du kan læse mere om hvad babymassage og akupressur kan her.

Der er plads til amning, pusle og hvad end der skulle opstå. Barnevognen kan stå bagved bygningen, da du kan komme ind af bagdøren, hvis du går bagom Fakta og Miko tæpper  (der må dog kun parkeres med bil foran ved hovedindgang).

Praktisk

Ny sæson begynder i uge 44 . Du kan allerede nu tilmelde dig holdet.

 

10 gange koster 800 kr.

Tidspunkt Tirsdag kl 11-12.15

Varighed er 1 time og 15 min

Underviser: Cecilie

Tilmelding per mail til info@bevaegogsans.dk

Foregår på Baneallé 8D 8450 Hammel

 

© Bevæg&Sans v/Cecilie Elvirah Lassen og Hanne Bülow            Baneallé 8D, 8450 Hammel              Tlf: +45 42 44 05 04      Email: info@bevaegogsans.dk