Yogapilates

Praktisk

YogaPilates bliver en træningsform med kombination af fysisk træning og træning af koncentrationsevne. I min sammensætning af YogaPilates bliver jeg inspireret af Yoga, når vi arbejder isometrisk med stillinger og kombinerer det undervejs med pilates’ virkningsfulde funktionalitet og fordybelse.

Gennem Yoga arbejder vi med anatomisk præcision og lige linjer og giver os tid til, at der bliver skabt passende styrke og tonus i musklen. Yogastillingerne holdes i længere tid, så der kan opnås påvirkning af nervesystemet.

Gennem Pilates arbejder vi mere funktionelt betonet, men hvor vi også arbejder mere i dybden med optimal funktion i kroppen for at opnå en stærk krop med en god kropsholdning. Her får vi undervejs bl.a. godt fat i de stabiliserende indre og ydre muskler, som ligger omkring din mave og ryg. Jeg sammensætter programmet, så det er træning, som kan mærkes effektivt på krop og sind.

*Jer der har fulgt Helles yoga hold i Balance Me, vil i mine timer kunne genkende en videreførelse af samme yoga stil.

Ny sæson begynder i uge 44. Du kan allerede nu tilmelde dig holdet.

 

 

10 gange koster 625 kr.

Varighed: 1 time

Underviser: Hanne

Tilmelding per mail til info@bevaegogsans.dk

Foregår på Baneallé 8D 8450 Hammel

 

© Bevæg&Sans v/Cecilie Elvirah Lassen og Hanne Bülow            Baneallé 8D, 8450 Hammel              Tlf: +45 42 44 05 04      Email: info@bevaegogsans.dk