Yin yoga

Til yin yoga sætter vi tempoet helt ned og giver plads og ro til at mærke kroppens  sansefornemmelser som de er lige nu.

Når vi er i en yoga stilling, når vi kommer ud af stillingen og hvordan det mærkes bagefter

Derfor er yin yoga en mere stille og meditativ yogapraksis, hvor vi arbejder med at øge kropsbevidsthed. I yin yoga arbejder vi med at bindevæv, fascia og sener.

 

Fremfor at arbejde direkte med muskler og styrke, hjælper vi i stedet kroppen til at slippe spændinger og smidiggøre vævene i eget tempo.

For at få fat i bindevævet guides du ind i en række yoga stillinger som holdes i mellem 3-5 minutter. Herigennem kan vi hjælpe kroppen med at aktivere det beroligende og regenererende nervesystem. Det hjælper godt på alle kroppens funktioner og med at slippe dybere spændinger

For at kroppen kan få en fornemmelse af at være støttet og herigennem opleve tyngde mod underlaget, støttes stillingerne med redskaber som, puder, blokke etc.

 

 

"Kropsbevidsthed er et super vigtigt grundlag for at mærke HELE sig selv. Mærke sit ståsted, sine grænser og helt grundlæggende hvordan du fysisk og psykisk har det. Med øget kropsbevidsthed kan vi skabe handlemuligheder"

Yoga Mat and Straps

 I øjeblikket underviser jeg yin i kombination med

klassisk hatha yoga. Her kan du opleve kombinationen mellem dynamisk bevægelse, der styrker musklerne, øger balance, og smidighed, samtidig med du oplever de gavnlige effekter af yin, a.

Hold hver torsdag 19-20.30 i forløb af 10 uger. Pris er 875 kr og alt undervisning foregår på Baneallé 8H, 8450 Hammel

(Balance-me yoga v/ Helle Jensen)