Rosa

Rosa.jpg

Mit navn er Rosa Montiel og jeg er fast underviser hos Bevæg og Sans hver mandag. Jeg er født og opvokset i Mexico og flyttede til U.S.A. da jeg avr 20 år. Jeg aar rejst rundt i verden og undervist yoga siden 2013S, og har derfor både mærket og følt effekten af yoga på egen krop i mange år.

 

Yogaen har især hjulpet mig, da jeg for 10 år siden var desperat efter at finde en "kur" mod kroniske rygsmerter, stress, overvægt og andre helbredsproblemer.

Udover at have afhjulpet alle de helbreds problematikker jeg stod med, har jeg gennem årene erfaret at yoga er mere end blot den gode fysiske træning. Yogaen har gennem årene hjulpet mig igennem turbulente og hårde perioder og det er en kæmpe inspiration for mig.

I en alder af 52, er min filosofi ret enkel -og jeg tror på at yoga kan hjælpe dig trygt ud over din komfort zone, åbne vores hjerter, eliminere unødig frustration og hjælpe os med at elske mere.

Ud over den store kærlighed til yoga, flyttede jeg for tre år siden til Danmark og blev gift med min sjæleven. Her har jeg fundet ro og har sammen med min kone startet Pacati Yoga.

Du kan læse mere her: www.pacatiyoga.com