Manuvision Træning

Praktisk

Manuvision træning er en effektiv træningsform til at skabe kropsbevidsthed og træningen er et vigtigt redskab til selvbehandling. Du bliver guidet gennem hele kroppens led flader, fra dine fødder til ansigtets muskler. Træningen har nogle af sine rødder fra yoga, kropsterapi og karate.

 

Jeg starter træningen med en kort stående indsigtsøvelse i hvordan dit åndedræt og din balance er. Derfra vil jeg i den første del af træningen arbejde igennem hele kroppen med dynamiske øvelser der vækker led, muskler og bindevæv.  Sammen med åndedrættet aktiverer og stimulerer vi desuden kredskøb og kroppens energibaner.

Med træningen og opmærksomhed på åndedrættet vil du skabe mulighed for at slippe stress og muskelspændinger.

Du vil opleve at få opmærksomheden væk fra hovedet og tankerne ned i kroppen. Fødderne får opmærksomhed i denne træningsform, hvor der arbejdes med at smidiggøre og øge fleksibiliteten. De er et vigtigt udgangspunkt for, at resten af kroppen har et stærkt og stabilt fundament.

 

Anden del af træningen består af udvidende og sammentrækkende øvelser, der har til formål at aflaste kroppens indre organer samt at udskille affaldsstoffer. Træningen giver dig en stærk, smidig og mere levende krop. Du vil opleve en øget kropsbevidsthed, og bliver bedre til at mærke dig selv både fysisk og følelsesmæssigt.

 

Træningen afsluttes med en kort afspænding.

.

 

 

10 gange koster 875 kr.

Varighed: 1,5 time

Underviser: Tine

Tilmelding per mail til info@bevaegogsans.dk

Foregår på Baneallé 8D 8450 Hammel