Hanne

Mit navn er Hanne Bülow og jeg underviser pilates mindfulness hos Bevæg og Sans.

 

Min baggrund er socialrådgiver og life coach med erfaring i bl.a. relationsarbejde, både individuelle- og holdforløb. Jeg har erfaring med målgruppen sygmeldte, ledige samt Unge. Herudover er min socialfaglige baggrund beriget med certificering og uddannelse indenfor coaching, mindfulness, projektledelse, fitness og pilates.

 

For at få et mere kropsligt og holistisk perspektiv på det social faglige felt har jeg studeret psykomotorik og afspænding i 2 år. Sidstnævnte med afsluttet eksamen i psykomotorisk intervention, som bl.a. omhandler bevægelsesundervisning og behandling. Jeg tilbyder en bred viden inden for det kropslige arbejde koblet på min erfaring med mødet med mennesker, som står et sårbart sted i livet.

                                          

Derudover elsker jeg bare at bevæge mig. Først Idræt, senere fitness og bevægelse har altid været en stor del af mit liv. Især en passion for fodbold fyldte fra tidlig barndom til op i 20’erne. Her spillede jeg i flere år på divisionsplan. Da jeg stoppede fik jeg øjnene op for fitness branchen og den bredde af fysisk træning, jeg kunne hente her.

 

De seneste 10 år er jeg bevæget mig i endnu en retning, og har for alvor fået øjnene op for den kvalitet, jeg mærker i kroppen, når træning også kan blive mental fordybelse. Pilates, yoga og mindfulness meditation er i dag en fantastisk og uundværlig del i mit liv.

      

CV omfatter blandt andet:

  • Pilates underviser - Fit & Sund og Balance Me

  • Socialrådgiver, mentor, koordinator - Beskæftigelsesforvaltningen, AS3 Employment

  • Uddannelse og certificering fra bl.a. Manning Inspire, TROMBORG, At Work, Instruktørskolen, VIA University College

Ved uddybende beskrivelser af mit CV samt faglige kompetencer henvises til linkedin profil: https://www.linkedin.com/in/hanne-b%C3%BClow/