Privat  yoga forløb
/med Cecilie

Forskellige forløb

Forløbets opbygning

Med et privat yoga forløb får du muligheden for at gå i dybden med din yogapraksis eller specifikke ønske for træning.

 

Dit behov ligger basis for forløbet og det kan være alt fra at:

  • styrke og genoptræne specifikke områder af kroppen (ryg, mave, ben, skuldre osv)
     

  • Stressreduktion - og ro til krop og sind
     

  • Øge kropsbevidsthed og velvære
     

  • Måske en kombintion af flere ting

Med i forløbet får du et skræddersyet program med øvelser, vejrtrækningsøvelser og meditationer. Programmet får du adgang til via en app og/eller i udprint.

Efter hver session vil d afslutningsvist kunne vælge mellem en klassisk afspænding eller afspænding med blide tryk fra kranio-sakral terapien

Du får muligheden for at fordybe dig i din yogapraksis, med et skærpet fokus på både anatomi, funktionel træning, korrekt stabilisering (allignment) og vejrtrækning.

 

Med et privatforløb, får du altså mulighed for en mere dybdegående viden om din egen krop og yogaen.

 

Praktisk information

Forløbet strækker siger over 8 eller 12, uger hvor vi mødes en dag ugentligt, efter aftale. Hver session er på 1,5, med god tid til fordybelse.

Før første session, aftaler vi tid til en snak om hvad du vil have ud af din træning.

Jeg sørger for måtte og yogaudstyr som blokke og bolsters. Hvis du selv har udstyr som du vil bruge, er det selvfølgelig helt fint.

Hele forløbet med materiale og afspænding koster for 8 uger 2200 kr. og for 12 uger 3300. Der er mulighed for ratebetaling

Kontakt på info@bevaegogsans.dk for mere info eller tilmelding

8 uger - 2200 kr (275 kr pr gang

12 uger - 3300 kr. (275 kr pr gang)

OBS! mulighed for ratebetaling

"Min intention er at inspirere dig til nye måder at bygge styrke på og genfinde en kontakt til din krop. Yogaen går ind og virker både fysisk og mentalt, hvilket kan give dig en dybere forståelse af dig selv."

 

Fordele ved privat forløb

Korrekt allignment og kropsbevidsthed

Udover den unikke mulighed for selv at bestemme hvilke områder du vil arbejde med, får du en dybere forståelse for korrekt alignment og anatomi. Du vil blive guidet til at forstå din krop bedre og hvordan du kan bygge styrke og fleksibilitet uden at blive skadet.

Skærpet fokus på vejrtrækning

Der vil være skærpet fokus på vejrtrækning og dens store betydning for din krop/sind og yogapraksis. Der vil være mulighed for at lære korrekt pranayama (vejrtrækningsøvelser) og opleve de gavnlige effekter.

Skærpet fokus meditation og afspænding

Der vil være mulighed for at arbejde mere med den meditative del af yoga på et roligt og dybt plan. Med kombinationen af reiki vil du desuden få muligheden for at opleve en dyb afspænding der går hånd i hånd med yoga

Tilpas din yogatræning til din egen kalender
I et privatforløb er du selv med til at tilrettelægge hvornår den ugentlige session skal foregå. Du undgår derfor at være bundet til et fast holdtidspunkt.