Trivsel for børn og unge

Bevæg&Sans Børn/Unge Trivselsforløb

Udover min passion for bevægelse i alle aldre, har jeg en hjertemission omkring børn og unges trivsel, da det er det vigtigste fundament for at kunne stå stærkt i sig selv og mødet med det livet bringer.

I takt med, at vi ser en stigende tendens til flere børn og unge med forskellige angst- og stress problematikker, depression samt skolevægring, tilbyder jeg skræddersyede forløb hvor dit barn eller en gruppe unge støttes og inspireres til at stå stærkere i sig selv - både mentalt og kropsligt. Intet barn behøver at stå alene med de svære følelser, mobning eller i en sårbar periode.

Gennem mine faglige kompetencer og praktiske arbejdserfaring med børn og unge, har jeg udviklet forløbene med fokus på konkrete metoder, inden for det psyko-fysiske felt, da vi gang på gang har oplevet hvordan krop og psyke hænger sammen og har brug for samspil for de bedste resultater. Kontakt os og hør om hvordan vores faglige kompetencer kan tilpasses netop jeres problematik.

 

 

 

 

At stå stærkere i sig selv kan støtte barnet eller den unge, til at stå stærkt i sin egen kerne og ikke føle at de konstant skal præstere på alle parametre men istedet blive bedre til at mærke sine grænser.

 

Vi tilbyder både private forløb, til dig med et sårbart barn der har brug for en til en støtte, samt gruppeforløb i samarbejde med organisationer, private instutitioner og i offentligt regi. Bl.a. i form af skoler, børnehave, andet kommunalt samarbejde med sårbare unge.

 

Kontakt os for samarbejde eller privat forløb