Fascia Release og yin yoga

På dette hold er fokus på at afstresse krop og sind samt arbejde mere dybdegående med af løsne stramt bindevæv og muskelspændinger (fascia release).

 

Det er ofte stramt bindevæv, der kan skabe mange problemer med ømhed og smerter. Vi er nemlig forbundet fra top til tå af vores fascia bindevæv der bl.a. svøber sig omkring muskler, nerver og organer. Når der er problemer et sted, vil vi kompensere i vores bevægelser og der kan opstå smerter. Det arbejder vi med at løsne.

 

Gennem en kombination af blide bevægelser og yogastræk, samt afspænding med redskaber, vil du kunne opleve at slippe dybere spændinger og finde mental ro.

Når vi kommer helt ned i tempo, får du giver du nemlig mulighed for at aktivere dit regenererende nervesystem, der er vigtigt når vi skal afspænde og slippe kropslig stress.

Når du guides ind i øvelserne vil du opleve kombinationen af de fysiske øvelser og mindfulnessteknikker, så du udover at få dejlige stræk og bevægelse, også kan opøve mere kropsbevidsthed. Med kropsbevidsthed kan du ligeså stille selv ændre på uhensigtsmæssige bevægelsesmønstre og opleve at stå stærkere i dig selv.

  

Skærmbillede 2020-02-23 kl. 21.32.58.png

Praktisk

10 gange koster 875 kr.

Varighed er 1,5 time

Underviser: Kristin

Tilmelding per mail til info@bevaegogsans.dk

Foregår på Baneallé 8D 8450 Hammel