Cecilie

Mit navn er Cecilie Elvirah Lassen og jeg er sammen med Hanne indehaver af Bevæg&Sans. Jeg underviser de fleste af yogaholdene, andet bevægelse og er kropsterapeut. Jeg er bosat i Hammel og mor til Alfred på 3 år. Udover min tid i bevæg og Sans, studerer jeg filosofi på Aarhus Universitet.

Jeg har en bred erfaring inden for undervisning og behandling, og har de sidste seks år undervist yoga og andre bevægelseshold. Mit eget møde med yoga for 10 år siden åbnede en hel ny verden for mig, både kropsligt og mentalt, og jeg elsker at se hvordan den bevægelsesform kan komme så mange til gavn. Bevægelse er en stor del af min hverdag, både den meget fysiske aktive, men også den blide og regenererende. Jeg bruger ofte en kombination af begge, da den balance har en positiv effekt for både krop og sind.

Jeg har en bred vifte af yogauddannelser bag mig: Herunder en 200 timers basis uddannelse i Hatha yoga fra Indien, efteruddannelse i yin yoga, restorativ yoga, efterfødsel- og graviditet samt en uddannelse i børneyoga og mindfulness

Jeg har gennem årene arbejdet med alle aldre og mange målgrupper. Gennem tiden har jeg specialiseret mig i børn og unge og brænder for at fremme sundhed og især trivsel. Både hos de allermindste gennem babybehandlinger samt de større børn og teenagere. Den viden og erfaring, bringer jeg med ind i vores sideløbende projekter omkring børn og unge.

 

Derudover har jeg studeret psykomotorik og afspænding i to år, taget en babymassage udannelse ved Kathrine Birk og er lige nu ved at færdiggøre uddannelse til kraniosakral terapeut hos KST Akademiet ved Trine Rosenberg. Jeg trækker på kombinationen af disse behandlermetoder, samt syv års erfaring med reiki healing og akupressur.

 

Jeg arbejder altid helhedsorienteret og kan ud fra min brede baggrund tilrettelægge et

behandler forløb der passer til netop dig.

© Bevæg&Sans v/Cecilie Elvirah Lassen og Hanne Bülow            Baneallé 8D, 8450 Hammel              Tlf: +45 42 44 05 04      Email: info@bevaegogsans.dk