cecilie....jpg

Cecilie

Mit navn er Cecilie Elvirah Lassen og jeg er indehaver af Bevæg&Sans. Jeg underviser de fleste af yogaholdene, udbyder private forløb og arbejder med stressreduktion gennem yoga og bevægelse. Jeg er mor til Alfred på fire og studerer filosofi på Aarhus Universitet, ved siden af Bevæg og Sans. Mit interessefelt er her på erkendelsesteori, krop og sind samspil, samt kognition.

Jeg har en bred erfaring inden for undervisning og behandling, og har de sidste syv år undervist yoga og andre bevægelseshold. Mit eget møde med yoga for 10 år siden åbnede en hel ny verden for mig, både kropsligt og mentalt, og jeg elsker at se hvordan den bevægelsesform kan komme så mange til gavn. Bevægelse er en stor del af min hverdag, både den meget fysisk aktive, men også den blide og regenererende. Jeg bruger ofte en kombination af begge, da den balance har en positiv effekt for både krop og sind.

Jeg har en bred vifte af yogauddannelser bag mig: Herunder en 200 timers basis uddannelse i Hatha yoga fra Indien, efteruddannelse i yin yoga, restorativ yoga, efterfødsel- og graviditet samt en uddannelse i børneyoga og mindfulness

Jeg har gennem årene arbejdet med alle aldre og mange målgrupper. Gennem tiden har jeg specialiseret mig i børn og unge samt traumesensitiv yoga. Jeg brænder for at fremme trivsel i hverdagen både på et fysisk og mentalt plan, og laver skræddersyede stressreducerende forløb.

 

Derudover har jeg tildigere studeret psykomotorik og afspænding i to år, taget en babymassage udannelse ved Kathrine Birk. Jeg trækker på kombinationen af disse behandlermetoder, samt syv års erfaring med reiki healing og akupressur.

 

Jeg arbejder altid helhedsorienteret og kan ud fra min brede baggrund tilrettelægge et

behandlingsforløb der passer til netop dig.