cecilie....jpg

Cecilie

Mit navn er Cecilie Elvirah Lassen og jeg er indehaver af Bevæg&Sans. Jeg underviser de fleste af yogaholdene, udbyder private forløb og arbejder derudover som unge- og trivselskonsulent gennem Foreningen UngesLiv. Jeg er mor til Alfred på fire og studerer filosofi og sociologi på Aarhus Universitet gennem deres iværksætterforløb.

Jeg har en bred erfaring inden for undervisning og behandling, og har de sidste 9 år undervist yoga og andre bevægelseshold. Mit eget møde med yoga for 12 år siden åbnede en hel ny verden for mig, både kropsligt og mentalt, og jeg elsker at se hvordan den bevægelsesform kan komme så mange til gavn. Bevægelse er en stor del af min hverdag, både den meget fysisk aktive, men også den blide og regenererende. Jeg bruger ofte en kombination af begge, da den balance har en positiv effekt for både krop og sind.

Jeg har en bred vifte af yogauddannelser bag mig: Herunder en 200 timers basis uddannelse i Hatha yoga fra Indien, efteruddannelse i yin yoga, restorativ yoga, efterfødsel- og graviditet samt en uddannelse i børneyoga og mindfulness.

Jeg har gennem årene arbejdet med alle aldre og mange målgrupper, men har specialiseret mig i børn og unge samt traumesensitiv yoga. Jeg brænder for at fremme trivsel i hverdagen både på et fysisk og mentalt plan, og laver skræddersyede forløb hvor jeg som unge- og trivselskonsulent arbejder med at hjælpe unge der står et svært sted i livet.

 

Derudover har jeg tidligere studeret Psykomotorik og afspænding i to år, studeret kraino sakral terapi hos Trine Rosenberg samt arbejdet med reiki healing i 8 år. Selvom mit primære erhverv er som underviser og konsulent, har de ovenstående uddannelser givet mig en masse erfaring i mit møde med dem omkring mig. Det smitter af på min undervisningsstil, hvor jeg prioriterer nærvær og humor i samspil med stor faglig dygtighed.

 

Jeg arbejder altid helhedsorienteret og kan ud fra min brede baggrund tilrettelægge et

yoga- eller stressreducerende forløb der passer til netop dig.