Tryk og glad babymassage

At give sin baby eller større barn massage er som at give et brusebad af kærlighed. Det er ren velvære for din lille guldklump.


Med alle de gavnlige effekter der er ved både nærværet mellem mor/far og baby, den blide berøring og selve afspændingen af muskler, er det netop kærlighed i en af de fineste former som du deler med dit barn.

Berøring er livsvigtigt for os alle og ved fysisk kontakt bliver hormonet oxytycin frigivet i kroppen. Det virker både afstressende på krop og nervesystemet, samt styrker tilknytningen mellem forældre og baby.
Massage er med til at give baby en helt fundamental tryghed og hjælper med at øge kropsbevidsthed og generel velvære.
 

Lær at hjælpe baby

Tryk og glad babymassage er meget mere end blot de klassike massagestrøg. På mine workshops lærer du derudover let zoneterapi, akupressur og om specifikke muskler du kan have fokus på hvis du vil behandle mere målrettet.

Du får poweren til SELV at kunne hjælpe din baby af med diverse gener og booste hele immunsystemet.

 

Udover tryghed, tilknytning og velvære kan du hjælpe din baby med at:

  • Lindre forstoppelse, diaré og andre mavegener

  • Lindre gener ved kolik

  • Give ro til overstimuleret baby og give bedre søvn

  • Booste hele immunsystemet

  • Lindre forkølelse, problemer og børneeksem

 

Du starter med at lære de klassiske massagestrøg, der i sig selv giver en dejlig ro til baby, hvorefter vi gennemgår nogle lækre zoner og akupressurpunkter der er super effektive at have ved hånden (og også kan bruges på voksne! Ekstra bonus)

 

Til sidst runder vi af med nogle gode gymnastik øvelser du kan lave med baby for at stimulere balancesansen, følesansen og en tredje vigtig sans der hedder muskel/led sansen.

 

Tilsammen danner de tre sanser rammen for god motorisk udvikling og kropsbevidsthed. Desuden  eeelsker babyer at tumle og lege, hvilket også er med til at give velvære og selvtillid.

 

Til workshoppen

Praktisk

Jeg tilbyder hyggelige workshops for primært mødregrupper eller 1-1. Sådan kan i forkæle jer selv og baby hjemme i trygge rammer og sammen som mødregruppe nyde godt af de mange lækre redskaber i lærer.

På mine workshops er der plads til både amning, bleskift, nussetid og alt hvad der måtte opstå. Det er en invitation til en hyggestund mellem dig og baby!

 

Hvis baby sover eller ikke er helt oplagt lige på tidspunktet, skal du slet ikke stresse over det, da du får en visuel guide til alle massagestrøgene og zonerne med hjem.

 

Derudover får du også en lille flaske med økologisk mandelolie, så du kan massere din guldklump lige når det passer jer.

 

 

Prisen for en workshop er:

  • samlet pris for en workshop i mødregruppe/anden gruppe er 950 kr. (max 8 babyer + mødre) dvs. 119 per person. Pris er inklusiv materiale, undervisning og kørsel
     

  • privat ene undervisning er 500 kr.