Alex

Yoga Headshot, Alex.jpg

Mit navn er Alex Clermont og jeg er oprindeligt fra USA, men nu bosat her i Danmark med min kæreste. Min kæreste har taget hendes PhD her i Danmark og jeg fik endelig mulighed for at flytte permanent hertil i 2019.

 

Jeg har undervist yoga i 6 år og derudover drevet en restaurant i USA. Derudover har jeg ved siden af yogaen en 4. grad sort bælte i Tae Kwon Do, som jeg sideløbende med yoga har undervist i, igennem de sidste 10 år. Det betyder at det at undervise og herigennem inspirere andre, er min helt store passion.

Yoga blev en stor del af mit liv siden 2013 og det er herigennem jeg finder en ro, stabilitet og styrke som jeg tager med videre i mit hverdagsliv. Udover de store fysiske fordele yoga kan give, var det desuden med til at ændre mit syn på livet til det bedre og mere positive. Yogaen har gjort mig mere åben og nysgerrig som person og gjort mig mere tryg i at udfordre min comfort-zone.

Min uddannelse er en 300 timers træning i vinyasa flow, power yoga og yin yoga. Jeg elsker at undervise disse forskellige grene af yoga - både hver for sig og i en kombination. Jeg har erfaring med en bred aldersgruppe og alle niveauer.