top of page

Kontakt mig her

Thank You!

Jeg tilbyder

Trivselsforløb for unge

Jeg tilbyder både gruppebaserede og individuelle trivselsforløb for unge der står et svært sted livet. Nogle af de bærende elementer i forløbene er kombinationen af afstressende yoga, mentoring samtaler og øvelser der giver støtte til de svære situationer i hverdagen.

Derudover kommer jeg ud på skoler, ungdomsuddannelser mm. og tilbyder tilpassede forløb, workshops, eller foredrag. Læs mere her.

Som trivselskonsulent kombinerer jeg  min praktiske erfaring inden for coaching og yogaterapi  med min akademiske baggrund inden for filosofi og sociologi. Med færdigheder inden for dataindsamling og analyse foretager jeg undersøgelser og  analyser af trivselsproblematikker inden for det sundhedspædagogiske område.  Jeg varetager også undervisning og formidling på projekter inden for dette område og er vant til at arbejde med kommuner, foreninger og NGO'er.

I Bevæg og Sans udbyder jeg lige nu to faste morgenhold hver fredag i Hammel. Derudover afholder jeg events, årlige forkælelsesretreats, 1:1 yogaforløb samt stress-reducerende forløb til virksomheder.  Jeg vægter altid høj faglighed, hjerterum og ønsket om et nærværende og nede-på-jorden møde med yoga.

Yogaforløb og retreats

Projektsamarbejde

Image by David Vig

Jeg arbejder med at øge din trivsel og velvære i hverdagen, gennem yogaforløb og retreats, målrettede ungeforløb og projektsamarbejde inden for det sundhedspædagogiske område.
 

Trivselskonsulent, yogalærer og ungementor
 

bottom of page